Wilt u een MXF bestand laten maken? Of een laatste technische controle van uw commercial? Commercials, TV programma’s of videoclips dienen voor uitzending in een specifiek formaat MXF te worden aangeleverd bij de zenders. Wij beschikken over de juiste expertise voor het converteren van uw commercial, TV programma of videoclip naar MXF HD. Ook het aanleveren aan de zender / omroep kunnen wij verzorgen. En dit kan zelfs wereldwijd.

We zijn de laatste schakel voor de uitzending en hebben die frisse blik van een ‘buitenstaander’ die nog één keer kritisch naar het product kijkt. En – redelijk uniek – niet alleen technisch: ook spelfouten, foutjes, verkeerde fonts, logo’s e.d. worden door ons opgemerkt. Kortom: een veilig gevoel!

Wij zorgen dat uw content volgens de geldende normen wordt geconverteerd naar MXF. Uiteraard conform de specificaties voor kleur- en audiolevels, specifiek de EBU video en R128 (Lu0) audioluidheidsnorm, en controle op een broadcast monitor. We leveren de files inclusief de vereiste XML bestanden. Wij werken conform de aanleverspecificaties van alle zenders en omroepen. Het audio kan indien gewenst ook door ons worden afgemixt zodat de hele mix is afgestemd op de audioluidheidsnorm.

Wij leveren vrijwel dagelijks commercials aan bij bijna alle zenders zoals de STER, RTL, SBS, ORN (regionale omroepen), MTV, Discovery Channel, National Geographic, Disney Channel en Fox Channels. We kunnen snel schakelen en vaak nog dezelfde dag uw commercial omzetten en aanleveren.